• ELECTRO DEPOT Ons aanwervingsproces

  Ons aanwervingsproces

  • ELECTRO DEPOT Uw integratie

  Uw integratie

  • ELECTRO DEPOT Uw integratie

  Uw opleiding

  • ELECTRO DEPOT Uw bezoldiging

  Uw bezoldiging

Bij ons werken

Ons aanwervingsproces

Een concrete aanpak: Een gesprek in de winkel

We willen u tijdens onze gesprekken in alle transparantie het ""ware gezicht"" van onze winkels laten zien. Hiervoor vinden de gesprekken plaats in de winkels. Eventueel kan de winkel worden bezocht en een werknemer zal u op eenvoudige wijze de taken, de verwachtingen en uw werkplek voorstellen.
Droomt u ervan om uw collegas van morgeb te ontmoeten vooraleer een jobaanbieding te aanvaarden? Bij ELECTRO DEPOT kan het!

VOOR KADERLEDEN IS ER EEN DE DAG « LIVE MY LIFE »

Voor leidinggevende functies heeft ELECTRO DEPOT ervoor gekozen om kandidaten systematisch de mogelijkheid te bieden een dag " MY LIFE" te beleven. Deze kennismakingsdag laat de kandidaten toe het leven in de winkel te ontdekken en zich makkelijker in te leven. Er gaat niets boven een uitwisseling met een teamlid of manager om de waarden van het bedrijf en de werksfeer te ervaren!

Uw integratie

ELECTRO DEPOT Uw integratie

Het integratie- en opleidingsparcours is natuurlijk aangepast aan elke job. We bieden 4 verschillende integratieparcours aan:

Integratie- en opleidingsproces voor een teamlid:

Wanneer u in een reeds geopende winkel terecht komt, krijgt u gedurende ongeveer 2 weken opleiding van een teamlid en uw manager. Deze opleiding op het terrein bevat 2 à 3 e-learningopleidingen en opleidingen over de producten. Wanneer u bij ons komt werken voor de opening van een nieuwe winkel, dan volgt u een opleiding van 15 dagen in een winkel die zich buiten uw regio bevindt. Een teamlid dat opleidingen geeft, begeleidt u op het terrein en u volgt 2 tot 3 opleidingen via e-learning en opleidingen over de producten.

Integratie- en opleidingsproces voor een Adjunct-directeur:

 • 2 tot 3 weken opleiding als werknemer Teamlid in een andere winkel (België of Frankrijk)

 • 1,5 tot 2 maanden opleiding voor de job als Adjunct-Directeur in een andere winkel. (België of Frankrijk)

Integratie- en opleidingsproces voor een Winkeldirecteur:

 • 2 tot 3 weken opleiding als teamlid in een andere winkel (België of Frankrijk)

 • 1 tot 2 maanden opleiding voor de job als Adjunct-Directeur in een andere winkel. (België of Frankrijk)

 • 2 tot 3 maanden opleiding voor de job als Winkeldirecteur in een andere winkel. (België of Frankrijk)

Integratie- en opleidingsproces voor een job bij de centrale diensten:

 • 3 weken opleiding teamlid

 • 2 maand opleiding voor de vooropgestelde job

Uw opleiding

ELECTRO DEPOT Uw opleiding

Uw opleiding doorheen uw carrière

Aangezien ELECTRO DEPOT in haar visie voor 2020 de ambitie heeft "een ondernemingte zijn waar het aangenaam werken is", begeleiden wij onze werknemers bij de ontwikkeling van hun vaardigheden, maar ook in hun persoonlijke ontwikkeling.
Alle kaderleden volgen de opleidingscursus om hen toe te laten de cultuur, de werking en de technische kennis van ELECTRO DEPOT beter te eigen te maken. Deze cursussen worden gegeven door gedreven interne opleidinggevers die hun kennis willen doorgeven.

ELECTRO DEPOT Group was in 2014 goed voor:

 • 396 opleidingen + 1960 uren modules voor e-learning/producten

 • 2955 opgeleide loontrekkenden, ofwel gemiddeld 2,8 opleidingen per jaar per werknemer.

 • 2,21% van onze lonen wordt geïnvesteerd in opleidingen voor

 • 17 adjunct-directeurs en 3 winkeldirecteurs na interne promotie

Verticale evoluties

ELECTRO DEPOT ACADEMIE

Het doel van de ELECTRO DEPOT Académie, "Daar waar kampioenen gemaakt worden", is onze werknemers te doen groeien en zo de managers van morgen te "vormen". De doelstelling is ook om een antwoord te bieden op onze vraag naar gedreven managers voor onze ontwikkeling.

Académie ELECTRO DEPOT

Pascal ROCHE - Algemeen Directeur

Pascal ROCHE - Algemeen Directeur

Vandaag komt 40% van de Adjunct-Directeurs en 45% van de winkeldirecteurs van ELECTRO DEPOT GROUP uit de Académie en de interne promotie. Elk jaar plannen we twee lichtingen van “Adjunct Directeurs” en één lichting “Winkeldirecteurs”. Elke lichting bestaat uit 8 à 10 medewerkers.

Selectieproces van de academici :

 • 1 - Voorstelling van de kandidaat door de Winkeldirecteur

 • 2 - Gesprek met de Regionaal Directeur

 • 3 - Kennistest

 • 4 - Gesprek met Human Resources

 • 5 - Evaluatiecommissie

Vormingsschema voor de Electro Depot Academie :

 • 3 maand in hun eigen winkel: ontdekken en toepassen van de verschillende beroepen als teamlid (Winkel/Klantendienst/Kassa)

 • 5 maand in een tweede winkel: opleiding over de vaardigheden van de Adjunct-Directeur (Management, Verkoop of Klantendienst, Beheer...)

 • Proefschrift: voorstellen van een eindwerk dat gedurende de opleiding voorbereid werd. Het eindwerk heeft als doel de Academicus te laten werken rond een onderwerp met een bepaalde problematiek. Het onderwerp houdt verband met een mogelijke verbeteringen binnenvan het bedrijf of de winkel. Hierdoor kan de Academicus afstand nemen, een situatie analyseren en oplossingen voorstellen.

Horizontale evoluties

We laten onze werknemers vanmedewerkers binnen de winkels ook toe te groeien naar jobs binnen de centrale diensten. We willen bovenop de externe aanwervingen van Adjunct-Directeuren Directeurs en Winkeldirecteuren Winkeldirecteurs ondersteunende functies integreren zoals aankopen, aanwerving, communicatie, website of andere jobs.

EEN VOORBEELD VAN “SUCCESS EVOLUTION”: 60% VAN DE WERKNEMERS UIT DE EERSTE WINKEL IN 2004 WERDEN BEVORDERD

Het bewijs van de efficiëntie en het succes van onze HR-organisatie binnen ELECTRO DEPOT GROUP: de werknemers van de eerste winkel die iuitn 2004 haar deuren opende.: 60% van de werknemers die sinds in 2004 in deze winkel werkte, zijn niet alleen nog steeds binnen het bedrijf tewerkgesteld, ze evolueerden van een job als werknemer teamlid naar Adjunct-Directeur en sommigen werdenof zelfs Winkeldirecteur.
Naast de stabiliteit van de teams, kenden de werknemers een relatief snelle en erg positieve groei in hun carrière naar jobs met verantwoordelijkheid.
We merken op dat bij Electro Dépôt de evolutie niet alleen verticaal, maar ook horizontaal of geografisch (mobiliteit) gebeurt. Een teamlid kan evolueren naar een job als Adjunct-Directeur, maar ook naar een job binnen de centrale diensten en bijvoorbeeld boekhouder worden.
Een Adjunct-Directeur kan bijvoorbeeld evolueren naar een job als Winkeldirecteur of bij de aankoopcentrale gaan werken. Een Winkeldirecteur kan bijvoorbeeld evolueren naar een job als Regionaal Directeur of bij de Aankoopdirectie terecht komen.

Uw bezoldiging

ELECTRO DEPOT Uw bezoldiging

Bovenop het maandloon, het dubbel vakantiegeld en een eindejaarspremie ontvangt u maaltijd- en ecocheques. Het teamlid kan een premie genieten van 5% als de doelstellingen bereikt zijn. Als de doelstellingen overtroffen kan hij een extra premie genieten van nog eens 5% bovenop de basispremie. Elke medewerker van Electrodepot geniet van een hospitalisatieverzekering.

Wat het variabel loon betreft, dit wordt berekend op collectieve variabelen om de team spirit te bevorderen. In tegenstelling tot wat gebruikelijk is binnen ons beroep, passen wij geen individueele commissieloon. Een teamlid kassawerking geniet dus dezelfde bezoldigingsvoorwaarden als een teamlid in de winkelwerking.

Sluiten
Created by Chapristi
Sluit de banner

« Door verder te gaan met uw navigatie, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om stappen te ondernemen om uw ervaring op de site te verbeteren. Klik hier voor meer informatie »

Ok