Solliciteer!

Adjunct Winkeldirecteur (M/V)

* Verplichte velden

ELECTRO DEPOT, verantwoordelijk voor het verwerken en het verzamelen van verplicht persoonlijke gegevens, aangeduid met een asterisk. Deze gegevens zijn onontbeerlijk voor de behandeling van uw kandidatuur. Het niet communiceren van deze verplichte informatie, kan leiden tot de onmogelijkheid om uw vraag te behandelen.

Conform de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, hebt u het recht op inzicht en correctie van uw gegevens en op verzet van de verwerking ervan. Dit kan door middel van een brief aan Electro Depot, Klantendienst, Lenniksebaan 371, 1070 Anderlecht of per mail via contact-nl@contact.electrodepot.be . U dient steeds een recto-verso kopij van uw identiteitskaart toe te voegen aan deze communicatie;

Klik hier, voor meer informatie met betrekking tot uw rechten.

Het bedrijf

ELECTRO DEPOT, opent nieuwe horizonten in de wereld van de gespecialiseerde distributie met een onuitgegeven concept op het vlak van huishoudtoestellen: Gamma's aanbieden die aanslaan en onmiddellijk beschikbaar zijn aan de laagste prijzen. Ons motto: "Wen alvast aan goedkoper winkelen".

De job

Als rechterhand van de Store Manager geef je leiding aan een team van winkelmedewerkers. Je organiseert het werk in de winkel vlot en je bent een voorbeeld voor je medewerkers. Je motiveert hen dagelijks tot het leveren van een uitstekende klantenservice.

Je zorgt voor een relevante analyse van cijfers en indicatoren. Je beheert stock, inventarissen en productstromen.

Uw profiel

·       Je hebt een leidinggevende ervaring in de retail.

·       Je bent een teamplayer met een aanstekelijk enthousiasme en je hebt zin voor verantwoordelijkheid.

·       Je bent resultaat- en klantgericht, verkopen is je passie.

·       Je beleeft de waarden van Electro Depot : Passie, Eenvoud en Solidariteit.


Na een intensieve, praktische opleiding kom je terecht in een gevarieerde job binnen een onderneming in volle expansie ;

Veel autonomie en verantwoordelijkheden alsook een motiverende verloning ;

Sébastien, Bordeaux, Gironde

Getuigenis

Mijn missie

Adjunct-directeur Verkoop bij ELECTRO DEPOT is een compleet vak waarbij organisatie en een commerciële ingesteldheid zijn essentiële eigenschappen. Het vak concentreert zich rond drie grote missies: deze van manager omdat dit eerst en vooral een teamwerk is, deze van beheerder want ik heb de verantwoordelijkheid over de rendabiliteit van mijn resultaatverantwoordelijke eenheid en deze van handelaar want ik garandeer het behalen van de doelstellingen en het onderhoud van de rekken.

Mijn ervaring

Wat me bevalt aan mijn vak is de diversiteit van de taken. Het is mogelijk een vrachtwagen uit te laten, een team te vormen, resultaten te analyseren, te werken aan budgetten, te antwoorden op de vragen van een klant en dit alles op één dag.

Mijn raad

Instemmen met het bedrijfsproject want het is bovenal een menselijk avontuur rond een innoveren en uniek 'cash and carry'-concept.

Het meest bij ELECTRO DEPOT
De waarden van Electro Dépôt: Passie, eenvoud, solidariteit
Sluiten
Created by Chapristi
Sluit de banner

« Door verder te gaan met uw navigatie, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om stappen te ondernemen om uw ervaring op de site te verbeteren. Klik hier voor meer informatie »

Ok