Solliciteer!

MANAGER KLANTENDIENSTEN (M/V) (M/V)

* Verplichte velden

ELECTRO DEPOT, verantwoordelijk voor het verwerken en het verzamelen van verplicht persoonlijke gegevens, aangeduid met een asterisk. Deze gegevens zijn onontbeerlijk voor de behandeling van uw kandidatuur. Het niet communiceren van deze verplichte informatie, kan leiden tot de onmogelijkheid om uw vraag te behandelen.

Conform de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, hebt u het recht op inzicht en correctie van uw gegevens en op verzet van de verwerking ervan. Dit kan door middel van een brief aan Electro Depot, Klantendienst, Lenniksebaan 371, 1070 Anderlecht of per mail via contact-nl@contact.electrodepot.be . U dient steeds een recto-verso kopij van uw identiteitskaart toe te voegen aan deze communicatie;

Klik hier, voor meer informatie met betrekking tot uw rechten.

Het bedrijf

Voortbouwend op het succes en zeker van zijn ontwikkeling is Electro Depot Belgium op een paar jaar tijd, de erkende challenger geworden in de distributie van elektrischehuishoudelijke apparaten. We bieden een volledig gamma van electro toestellen en multimedia aan, aan een prijs dat gemiddeld 20% onder de marktprijs ligt.

Vandaag hebben we 8 winkels in België.  Onze ambitie is om er tegen 2025 een twintigtal te hebben. 

Vergezel ons in dit fantastisch avontuur vol uitdagingen.

De job

Je bent goed georganiseerd en zeer diplomatisch, je kan moeilijke situaties beheren en de glimlach geven aan uw team.

-          Je leidt de dienst na verkoop ;

-          Je organiseert de goederenstromen in samenspraak met de Floor Managers Handel ;

-          Je beheert de afdeling van de kassa’s ;

-          Je zorgt ervoor dat de interne procedures worden nageleefd ;

Uw profiel

  • Na een intensieve, praktische opleiding kom je terecht in een gevarieerde job binnen een onderneming in volle expansie ;
  • Veel autonomie en verantwoordelijkheden alsook een motiverende verloning ;
  • Je werkt mee aan de rekrutering van je eigen team. Samen bouwen we de fantastische sfeer die eigen is aan Electro Depot en ons succes een boost geeft.

Aurélie, le Mans, Sarthe

Getuigenis

Mijn missie

Deze heeft verschillende aspecten: eerst en vooral het beheren van de stroom toekomende producten van de aankomst van de vrachtwagen tot een veilige passage bij de kassa. Men dien de correctheid van de voorraden te verzekeren en corrigerende acties te ondernemen. Mijn functie bestaat ook het het bezielen van de Klantendienst en de kassa's rond de waarden van ELECTRO DEPOT.

Mijn ervaring

Ik hou van de ruime inzetbaarheid en het contact met de klanten. ELECTRO DEPOT is een bedrijf in beweging dat zijn medewerkers verantwoordelijkheden geeft.

Mijn raad

Het team en de medewerkers laten groeien door hen verantwoordelijkheden te geven.

Het meest bij ELECTRO DEPOT
De waarden van Electro Dépôt: Passie, eenvoud, solidariteit
Sluiten
Created by Chapristi
Sluit de banner

« Door verder te gaan met uw navigatie, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om stappen te ondernemen om uw ervaring op de site te verbeteren. Klik hier voor meer informatie »

Ok