Solliciteer!

Stagiair HR (M/V)

* Verplichte velden

ELECTRO DEPOT, verantwoordelijk voor het verwerken en het verzamelen van verplicht persoonlijke gegevens, aangeduid met een asterisk. Deze gegevens zijn onontbeerlijk voor de behandeling van uw kandidatuur. Het niet communiceren van deze verplichte informatie, kan leiden tot de onmogelijkheid om uw vraag te behandelen.

Conform de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, hebt u het recht op inzicht en correctie van uw gegevens en op verzet van de verwerking ervan. Dit kan door middel van een brief aan Electro Depot, Klantendienst, Lenniksebaan 371, 1070 Anderlecht of per mail via contact-nl@contact.electrodepot.be . U dient steeds een recto-verso kopij van uw identiteitskaart toe te voegen aan deze communicatie;

Klik hier, voor meer informatie met betrekking tot uw rechten.

Het bedrijf

Electro Depot Belgium is in een paar jaar uitgegroeid tot dé erkende challenger inzake distributie van electrowaren. We bieden een compleet gamma electroproducten, gemiddeld 20% onder de marktprijs. Vandaag tellen we negen winkels en voorzien we jaarlijks verschillende openingen.

Hoog tijd dus om ons team te versterken.

De job

Over de stage

De volgende verantwoordelijkheden behoren tot jouw takenpakket

  • Werving & selectie ( hunting, selectie, interviews,…)
  • Optimaliseren van werkprocessen
  • HR projecten  ( integratie, opleidingen, …)
  • Ontwikkelen van partnerships met hoge scholen en universiteiten
  • Opmaken van de jobdescriptions
  • Organiseren van Jobdays

Uw profiel


Als stagiair typeren de volgende kenmerken jou

·       Je bent laatstejaarsstudent in een HR opleiding (Bachelor/Master) en/of geïnteresseerd in HR, selectie en rekrutering

·       Je beschikt over vlotte communicatieve vaardigheden in het Nederlands

·       Zelfstandig werken schrikt je niet af

·       Je bent positief ingesteld en klaar om de kneepjes van het vak te leren

·       Proactief werken en initiatief nemen

·       Je bent leergierig en een doorzetter

 

 

Aurélie, Campus, Faches Thumesnil

Getuigenis

Mijn missie

Ik ben opleidingsverantwoordelijke en ik sta in voor het organiseren van alle opleidingen voor onze winkels. Ik help de Winkeldirecteurs bij het organiseren van opleidingen die verband houden met de veiligheid maar ik begeleid hen ook bij de keuze voor wat betreft aanvullende opleidingen die hun teams in staat stellen te evolueren.

Mijn ervaring

Ik sta graag ten dienste van de winkels en ik hou ervan de juiste opleidingshefboom te vinden dien ons in staat stelt onze medewerkers te begeleiden in hun evolutie. Ik stel de nauwe samenwerking met de Winkeldirecteurs ook op prijs.

Mijn raad

Deel uitmaken van een functie als Opleidingsverantwoordelijke dat is in staat zijn om echt stipt en georganiseerd te zijn. Dat is dan ook het anticiperen op en begrijpen van de behoeften van onze winkels.

Het meest bij ELECTRO DEPOT
De waarden van Electro Dépôt: Passie, eenvoud, solidariteit
Sluiten
Created by Chapristi
Sluit de banner

« Door verder te gaan met uw navigatie, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om stappen te ondernemen om uw ervaring op de site te verbeteren. Klik hier voor meer informatie »

Ok