Solliciteer!

Winkel Directeur (M/V)

* Verplichte velden

ELECTRO DEPOT, verantwoordelijk voor het verwerken en het verzamelen van verplicht persoonlijke gegevens, aangeduid met een asterisk. Deze gegevens zijn onontbeerlijk voor de behandeling van uw kandidatuur. Het niet communiceren van deze verplichte informatie, kan leiden tot de onmogelijkheid om uw vraag te behandelen.

Conform de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, hebt u het recht op inzicht en correctie van uw gegevens en op verzet van de verwerking ervan. Dit kan door middel van een brief aan Electro Depot, Klantendienst, Lenniksebaan 371, 1070 Anderlecht of per mail via contact-nl@contact.electrodepot.be . U dient steeds een recto-verso kopij van uw identiteitskaart toe te voegen aan deze communicatie;

Klik hier, voor meer informatie met betrekking tot uw rechten.

Het bedrijf

Na 4 jaar in België is Electro Depot Belgium dé erkende challenger in de gespecialiseerde kleinhandel. Met een volledig gamma in electro en multimedia, 20% goedkoper dan de marktprijs, verzekeren we voldoende groei om jaarlijks minstens 2 bijkomende winkels te openen.

Vandaag tellen we in België 150 medewerkers en 8 winkels van 1 700 m². We nodigen je uit om in dit fantastisch avontuur te treden en échte uitdagingen in de retail op te nemen.

De job

Je hebt de finale verantwoordelijkheid over uw verkooppunt (3 adjunct directeurs en tot 20 teamleden)

- Samenstelling en coaching van jouw team: rekrutering, vorming, evaluatie, doorgroei, …

- Beheer en commerciële animatie van jouw profitcenter: ontwikkeling van de handel en verzekering van de rendabiliteit;

- verzekering van de veiligheid van personen en goederen

Je staat garant voor het halen van de doelstellingen die we samen schrijven.

Uw profiel

Je genoot een hogere opleiding en hebt een geslaagde ervaring in het beheer van een profitcenter, liefst met 5 jaar ervaring in grootdistributie of discount.

Je passie voor de handel is een evidentie, net als je hands on mentaliteit.

Je bent gedreven en wil deelnemen aan het avontuur van Electro Depot België.WIJ BIEDEN:


Echte verantwoordelijkheid over jouw verkooppunt ;


De kracht en de ervaring van een internationale groep, de wendbaarheid van een KMO ;


Veel verantwoordelijkheid en autonomie ;Jérôme, Valenciennes, Nord

Getuigenis

Mijn missie

Winkeldirecteur zijn bij ELECTRO DEPOT dat is het vak van handelaar uitoefenen. Het beheer bestaat ook grotendeels uit: het recruteren van de dagelijkse bedrijvigheid. Men moet permanent het team stimuleren met een maximale hoeveelheid energie. Een groep doen vorderen en de medewerkers zien evolueren dat is het ware plezier van het vak.

Mijn ervaring

ELECTRO DEPOT, dat is eerst en vooral een verhaal van vertrouwen. De directie geeft ons de sleutels van een depot: wij moeten het noodzakelijke doen om de doelstellingen te halen en de verkoop autonoom te ontwikkelen. Dit brengt echte verantwoordelijkheden met zich mee. Ik apprecieer de luisterbereidheid van onze Directie en de mogelijkheid om het bedrijf te laten evolueren inzake transversale onderwerpen in HR, Producten...

Mijn raad

Opgenomen worden bij ELECTRO DEPOT, dat is deelnemen aan een boeiend avontuur. Dit veronderstelt een echte betrokkenheid en de mobiliteit wanneer u verantwoordelijkheden wenst te nemen. De evolutieperspectieven zijn even groot in de winkel als bij de centrale diensten.

Het meest bij ELECTRO DEPOT
De waarden van Electro Dépôt: Passie, eenvoud, solidariteit
Sluiten
Created by Chapristi
Sluit de banner

« Door verder te gaan met uw navigatie, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om stappen te ondernemen om uw ervaring op de site te verbeteren. Klik hier voor meer informatie »

Ok