Solliciteer!

Winkelmedewerker (M/V)

* Verplichte velden

ELECTRO DEPOT, verantwoordelijk voor het verwerken en het verzamelen van verplicht persoonlijke gegevens, aangeduid met een asterisk. Deze gegevens zijn onontbeerlijk voor de behandeling van uw kandidatuur. Het niet communiceren van deze verplichte informatie, kan leiden tot de onmogelijkheid om uw vraag te behandelen.

Conform de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, hebt u het recht op inzicht en correctie van uw gegevens en op verzet van de verwerking ervan. Dit kan door middel van een brief aan Electro Depot, Klantendienst, Lenniksebaan 371, 1070 Anderlecht of per mail via contact-nl@contact.electrodepot.be . U dient steeds een recto-verso kopij van uw identiteitskaart toe te voegen aan deze communicatie;

Klik hier, voor meer informatie met betrekking tot uw rechten.

Het bedrijf

ELECTRO DEPOT, opent nieuwe horizonten in de wereld van de gespecialiseerde distributie met een onuitgegeven concept op het vlak van huishoudtoestellen: Gamma's aanbieden die aanslaan en onmiddellijk beschikbaar zijn aan de laagste prijzen. Ons motto: "Wen alvast aan goedkoper winkelen".

De job

 

Beheer van producten : Je verzekert een goed beheer van de producten, van ontvangst tot verkoop: opvolging van de prijs, netheid en veiligheid van de winkel.

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de stock, het opvolgen van bestellingen en de uitvoering van regelmatige inventarissen.

 

Een gelukkige klant:  De klant is voldaan dankzij uw glimlach, een kwaliteitsvol onthaal, uw gouden raad en de onmiddellijke beschikbaarheid van alle producten.

Uw profiel


Je hebt een hands-on-mentaliteit.

Je bent autonoom en werkt met de glimlach.

Je wil je volop investeren in dit ambitieus project.

Je bent leergierig en wil groeien met het bedrijf en het hele team.

 

 

WAT WIJ BIEDEN:

 

Een serieuze uitdaging;

Onze waarden: eenvoud, passie, solidariteit;

De kracht van een grote groep met de opportuniteiten van een startup;

Een samenwerking op lange termijn, met een ernstige opleiding en echte mogelijkheden tot evolutie;

Jullie worden pioniers en schrijven mee aan het verhaal van een onderneming die in België geschiedenis schrijft

Emmanuel, Coignières, Yvelines

Getuigenis

Mijn missie

Mijn vak heeft twee dimensies: de klanten en de producten. Elke ochtend vul ik mijn afdeling bij en respecteer hierbij de basisprincipes: met name de rekken vol en schoon houden met een onberispelijke markering. Ik ben steeds beschikbaar voor de klanten en ik kan ze zo goed mogelijk op de hoogte te houden van hun behoeften.

Mijn ervaring

Ik heb de kans mijn ideeën aan te brengen en heb hierbij een bepaalde vrijheid. Wat me beviel toen ik aankwam, was de eenvoud van de relaties tussen team en kader. Iedereen op het terrein draagt hetzelfde vest.

Mijn raad

Om zich te ontplooien binnen dit vak, dient men in team te werken, commercieel ingesteld te zijn, kennis van het product te hebben en vooral de relatie met de klanten weten te waarderen.

Het meest bij ELECTRO DEPOT
De waarden van Electro Dépôt: Passie, eenvoud, solidariteit
Sluiten
Created by Chapristi
Sluit de banner

« Door verder te gaan met uw navigatie, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om stappen te ondernemen om uw ervaring op de site te verbeteren. Klik hier voor meer informatie »

Ok