Solliciteer!

Winkelmedewerker (M/V)

* Verplichte velden

ELECTRO DEPOT, verantwoordelijk voor het verwerken en het verzamelen van verplicht persoonlijke gegevens, aangeduid met een asterisk. Deze gegevens zijn onontbeerlijk voor de behandeling van uw kandidatuur. Het niet communiceren van deze verplichte informatie, kan leiden tot de onmogelijkheid om uw vraag te behandelen.

Conform de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, hebt u het recht op inzicht en correctie van uw gegevens en op verzet van de verwerking ervan. Dit kan door middel van een brief aan Electro Depot, Klantendienst, Lenniksebaan 371, 1070 Anderlecht of per mail via contact-nl@contact.electrodepot.be . U dient steeds een recto-verso kopij van uw identiteitskaart toe te voegen aan deze communicatie;

Klik hier, voor meer informatie met betrekking tot uw rechten.

Het bedrijf

ELECTRO DEPOT, opent nieuwe horizonten in de wereld van de gespecialiseerde distributie met een onuitgegeven concept op het vlak van huishoudtoestellen: Gamma's aanbieden die aanslaan en onmiddellijk beschikbaar zijn aan de laagste prijzen. Ons motto: "Wen alvast aan goedkoper winkelen".

De job

Beheer van producten : van de ontvangst tot de controle van de goederen verzekert u een goed beheer van de producten, de opvolging van de prijzen, de netheid en veiligheid van uw omgeving. U bent verantwoordelijk voor het beheer van de stock, het opvolgen van bestellingen en de uitvoering van regelmatige inventarissen.
Een gelukkige klant:  De klant is voldaan dankzij uw glimlach, een kwaliteitsvol onthaal, uw gouden raad en de onmiddellijke beschikbaarheid van alle producten.

Uw profiel

Je hebt een hands-on-mentaliteit.

Je kan vlot je plan trekken in het frans.

Je wil volop gaan voor een gedeeld project.

Je bent autonoom en werkt met de glimlach.

Je bent bereid te werken op zaterdag.

Je bent enthousiast bij het idee van vorming in het buitenland.

Je bent leergierig en wil groeien met het bedrijf en het hele team.

Emmanuel, Coignières, Yvelines

Getuigenis

Mijn missie

Mijn vak heeft twee dimensies: de klanten en de producten. Elke ochtend vul ik mijn afdeling bij en respecteer hierbij de basisprincipes: met name de rekken vol en schoon houden met een onberispelijke markering. Ik ben steeds beschikbaar voor de klanten en ik kan ze zo goed mogelijk op de hoogte te houden van hun behoeften.

Mijn ervaring

Ik heb de kans mijn ideeën aan te brengen en heb hierbij een bepaalde vrijheid. Wat me beviel toen ik aankwam, was de eenvoud van de relaties tussen team en kader. Iedereen op het terrein draagt hetzelfde vest.

Mijn raad

Om zich te ontplooien binnen dit vak, dient men in team te werken, commercieel ingesteld te zijn, kennis van het product te hebben en vooral de relatie met de klanten weten te waarderen.

Het meest bij ELECTRO DEPOT
De waarden van Electro Dépôt: Passie, eenvoud, solidariteit
Sluiten
Created by Chapristi
Sluit de banner

« Door verder te gaan met uw navigatie, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om stappen te ondernemen om uw ervaring op de site te verbeteren. Klik hier voor meer informatie »

Ok