• ELECTRO DEPOT Onze jobs

  Onze jobs

  • ELECTRO DEPOT Winkelpersoneel

  Winkelpersoneel

  • ELECTRO DEPOT Kassier

  Kassier

  • ELECTRO DEPOT Medewerker klantendienst

  Medewerker klantendienst

  • ELECTRO DEPOT Adjunct-verkoopsdirecteur

  Adjunct-verkoopsdirecteur

  • ELECTRO DEPOT Adjunct-Exploitatiedirecteur

  Adjunct-Exploitatiedirecteur

  • ELECTRO DEPOT Winkeldirecteur

  Winkeldirecteur

  • ELECTRO DEPOT Internet

  Internet

  • ELECTRO DEPOT Aankoop

  Aankoop

  • ELECTRO DEPOT Humaan ressources

  Humaan ressources

  • ELECTRO DEPOT Beheer

  Beheer

Onze jobs

Winkelbediende (M/V)

ELECTRO DEPOT Winkelbediende (M/V)

Een uitdaging op uw maat!

"U staat garant voor de tevredenheid van uw klant door de kwaliteit van uw onthaal, uw tips en de onmiddellijke en constante beschikbaarheid van de producten.
Van de ontvangst tot de controle van de goederen, u controleert de beschikbaarheid van de producten, de zichtbaarheid van de prijzen, van de properheid en de veiligheid van uw omgeving.
U helpt uw klant bij zijn/haar keuze door hem/haar uitleg te geven en hem/haar gerust te stellen bij zijn/haar aankoop.
U bent verantwoordelijk voor het beheer van uw voorraden, het opnemen van de bestelling en het organiseren van roterende voorraad."

Gewenst profiel

Man / Vrouw van het terrein: u hebt een eerste ervaring in de grootdistributie en/of de gespecialiseerde distributie van minstens 1 jaar. U beschikt over een Bachelor-diploma, u wenst een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan.

U hebt:

 • Zin om service te leveren

 • Team spirit

 • Zin om te leren

 • Een grote zelfstandigheid

Emmanuel, Coignières, Yvelines

Mijn missie

Mijn vak heeft twee dimensies: de klanten en de producten. Elke ochtend vul ik mijn afdeling bij en respecteer hierbij de basisprincipes: met name de rekken vol en schoon houden met een onberispelijke markering. Ik ben steeds beschikbaar voor de klanten en ik kan ze zo goed mogelijk op de hoogte te houden van hun behoeften.

Mijn ervaring

Ik heb de kans mijn ideeën aan te brengen en heb hierbij een bepaalde vrijheid. Wat me beviel toen ik aankwam, was de eenvoud van de relaties tussen team en kader. Iedereen op het terrein draagt hetzelfde vest.

Mijn raad

Om zich te ontplooien binnen dit vak, dient men in team te werken, commercieel ingesteld te zijn, kennis van het product te hebben en vooral de relatie met de klanten weten te waarderen.

Kassabediende (M/V)

ELECTRO DEPOT Kassabediende (M/V)

Een uitdaging op uw maat!

 • Klanten verwelkomen: u stuurt en informeert de klanten en u beheert de telefoon.

 • De verkopen registreren en ontvangen: u stelt de inningsoperaties en de financieringsdossiers op.

 • De kassa beheren: u bent verantwoordelijk voor het openen en sluiten van de kassa en de kassaprocedures. U analyseert de afwijkingen en beheert de administratie.

Gewenst profiel

Carole, Dijon, Bourgogne

Mijn missie

In mijn functie ben ik erg polyvalent. Ik onthaal de klanten en geef hen informatie. Ik sta in voor alle kassatransacties, financieringsdossiers en administratieve documenten die verband houden met de kassaboekhouding.

Mijn ervaring

De diversiteit van de taken bevalt me en stelt me in staat in contact te komen met verschillende personen. Ik weet steeds wat te doen en ik leer nog elke dag bij.

Mijn raad

ELECTRO DEPOT is een avontuur op menselijk en professioneel vlak. Mijn raad is eerst en vooral een begrip te vormen van de organisatie en de teamgeest.

Medewerker Klantendienst (M/V)

ELECTRO DEPOT Medewerker Klantendienst (M/V)

Een uitdaging op uw maat!

Gewenst profiel

Sabrina, Saint Priest, Rhône

Mijn missie

Mijn vak heeft twee hoofddimensies. Eerst en vooral sta ik in voor het beheren van de productretouren en de klanten bij het onthaal van de klantendienst. Ik begeleidt de klanten in het geval van een verkeerd gebruik van hun product, ik detecteer defecten en beheer de herstelprocedures. Vervolgens neem ik deel aan de opvolging van de herstellingen met de Adjunct-directeur Exploitatie en ik sta dus in relatie met de verschillende leveranciers.

Mijn ervaring

Ik sta graag ten dienste van de klanten: hen geruststellen, naar hen luisteren en hen helpen. Ik stel ook de relaties die ik tijdens onze uitwisselingen betreffende de bijzonderheden van elk product heb kunnen uitbouwen met de Winkelteams erg op prijs.

Mijn raad

Om een goede Klantendienstmedewerker te zijn, is het noodzakelijk georganiseerd, stipt en vooral kalm en begripvol te zijn ten opzichte van de klanten.

Adjunct-Verkoopsdirecteur (M/V)

ELECTRO DEPOT Adjunct-Verkoopsdirecteur (M/V)

Een uitdaging op uw maat!

Gewenst profiel

Sébastien, Bordeaux, Gironde

Mijn missie

Adjunct-directeur Verkoop bij ELECTRO DEPOT is een compleet vak waarbij organisatie en een commerciële ingesteldheid zijn essentiële eigenschappen. Het vak concentreert zich rond drie grote missies: deze van manager omdat dit eerst en vooral een teamwerk is, deze van beheerder want ik heb de verantwoordelijkheid over de rendabiliteit van mijn resultaatverantwoordelijke eenheid en deze van handelaar want ik garandeer het behalen van de doelstellingen en het onderhoud van de rekken.

Mijn ervaring

Wat me bevalt aan mijn vak is de diversiteit van de taken. Het is mogelijk een vrachtwagen uit te laten, een team te vormen, resultaten te analyseren, te werken aan budgetten, te antwoorden op de vragen van een klant en dit alles op één dag.

Mijn raad

Instemmen met het bedrijfsproject want het is bovenal een menselijk avontuur rond een innoveren en uniek 'cash and carry'-concept.

ELECTRO DEPOT

Een uitdaging op uw maat!

Gewenst profiel

Aurélie, le Mans, Sarthe

Mijn missie

Deze heeft verschillende aspecten: eerst en vooral het beheren van de stroom toekomende producten van de aankomst van de vrachtwagen tot een veilige passage bij de kassa. Men dien de correctheid van de voorraden te verzekeren en corrigerende acties te ondernemen. Mijn functie bestaat ook het het bezielen van de Klantendienst en de kassa's rond de waarden van ELECTRO DEPOT.

Mijn ervaring

Ik hou van de ruime inzetbaarheid en het contact met de klanten. ELECTRO DEPOT is een bedrijf in beweging dat zijn medewerkers verantwoordelijkheden geeft.

Mijn raad

Het team en de medewerkers laten groeien door hen verantwoordelijkheden te geven.

Winkeldirecteur (M/V)

ELECTRO DEPOT Winkeldirecteur (M/V)

Een uitdaging op uw maat!

Gewenst profiel

Jérôme, Valenciennes, Nord

Mijn missie

Winkeldirecteur zijn bij ELECTRO DEPOT dat is het vak van handelaar uitoefenen. Het beheer bestaat ook grotendeels uit: het recruteren van de dagelijkse bedrijvigheid. Men moet permanent het team stimuleren met een maximale hoeveelheid energie. Een groep doen vorderen en de medewerkers zien evolueren dat is het ware plezier van het vak.

Mijn ervaring

ELECTRO DEPOT, dat is eerst en vooral een verhaal van vertrouwen. De directie geeft ons de sleutels van een depot: wij moeten het noodzakelijke doen om de doelstellingen te halen en de verkoop autonoom te ontwikkelen. Dit brengt echte verantwoordelijkheden met zich mee. Ik apprecieer de luisterbereidheid van onze Directie en de mogelijkheid om het bedrijf te laten evolueren inzake transversale onderwerpen in HR, Producten...

Mijn raad

Opgenomen worden bij ELECTRO DEPOT, dat is deelnemen aan een boeiend avontuur. Dit veronderstelt een echte betrokkenheid en de mobiliteit wanneer u verantwoordelijkheden wenst te nemen. De evolutieperspectieven zijn even groot in de winkel als bij de centrale diensten.

Onze webjobs

ELECTRO DEPOT Onze webjobs

Een uitdaging op uw maat!

Gewenst profiel

Aude, Campus, Faches-Thumesnil

Mijn missie

Ik ben commercieel websitebeheerder voor de afdeling elektrische huishoudapparatuur. Ik heb als opdracht het bepalen van de producten die onze surfers wensen te vinden. Ik sta in voor het kiezen en voorstellen van de producten en het opvolgen van de verkoop ervan. Ik sta ook dagelijks in contact met de Aankoopdirectie maar ook met externe prestatieplichtigen.

Mijn ervaring

Ik houd van de diversiteit van mijn vak. Ik heb taken die verband houden met handel, communicatie en internet.

Mijn raad

Op de hoogte blijven van de nieuwste trends voor wat betreft de producten maar ook de communicatie op de website.

Onze verkoopjobs

ELECTRO DEPOT Onze verkoopjobs

Een uitdaging op uw maat!

Gewenst profiel

Dominique, Campus, Faches-Thumesnil

Mijn missie

Ik ben Productchef Grote huishoudtoestellen. Ik heb als taak het bijdragen tot de prestatie van het commerciële beleid door de toepasselijkheid van het assortiment en de selectie van leveranciers. Met mijn team organiseer ik de permanente sourcing van de leveranciers en garandeer ik de bevoorrading van de winkels.

Mijn ervaring

Voor deze functie is het noodzakelijk te begrijpen dat men ten dienste van de winkels staat. Voor ik Productchef was, was ik Winkeldirecteur en deze ervaring heeft me in staat gesteld de problemen in hun geheel te begrijpen.

Mijn raad

Opgenomen worden bij de Aankoopdirectie dat is deelnemen aan de ontwikkeling en aan de duurzaamheid van ons concept door onze winkels in staat stellen de op het goede moment over de goede producten te beschikken aan de juiste prijs...

Onze HR-jobs

ELECTRO DEPOT Onze HR-jobs

Een uitdaging op uw maat!

Gewenst profiel

Aurélie, Campus, Faches Thumesnil

Mijn missie

Ik ben opleidingsverantwoordelijke en ik sta in voor het organiseren van alle opleidingen voor onze winkels. Ik help de Winkeldirecteurs bij het organiseren van opleidingen die verband houden met de veiligheid maar ik begeleid hen ook bij de keuze voor wat betreft aanvullende opleidingen die hun teams in staat stellen te evolueren.

Mijn ervaring

Ik sta graag ten dienste van de winkels en ik hou ervan de juiste opleidingshefboom te vinden dien ons in staat stelt onze medewerkers te begeleiden in hun evolutie. Ik stel de nauwe samenwerking met de Winkeldirecteurs ook op prijs.

Mijn raad

Deel uitmaken van een functie als Opleidingsverantwoordelijke dat is in staat zijn om echt stipt en georganiseerd te zijn. Dat is dan ook het anticiperen op en begrijpen van de behoeften van onze winkels.

Onze beheersjobs

ELECTRO DEPOT Onze beheersjobs

Een uitdaging op uw maat!

Gewenst profiel

Fabien, Campus, Faches Thumesnil

Mijn missie

Ik sta in voor de klantenboekhouding: ik controleer dus de kassa's van verschillende winkels en ik volg de verschillende klantenrekeningen bij leningen of onbetaalde rekeningen bijvoorbeeld. Ik sta dus dagelijks in contact met de winkels.

Mijn ervaring

Voor ik deze functie had, was ik Kassamedewerker. Ik hou van de administratieve kant van het vak, daarom wou ik tot de Campus behoren. Vandaag stel ik de uitwisselingen met mijn collega's ten zeerste op prijs maar ook met de Adjunct-directeurs Exploitatie.

Mijn raad

Beschikbaarheid en stiptheid zijn voor mij de voornaamste eigenschappen die men nodig heeft om een goede boekhoudverantwoordelijke te zijn.

Sluiten
Created by Chapristi
Sluit de banner

« Door verder te gaan met uw navigatie, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om stappen te ondernemen om uw ervaring op de site te verbeteren. Klik hier voor meer informatie »

Ok