• Relaties met scholen

  Relaties met scholen

  BUSINESS GAME : « ADOPT 1 JOB »

  • Studentenjobs

  Studentenjobs

Studenten

Relaties met scholen

 Relaties met scholen

8 TEAMS VAN 5 STUDENTEN NEMEN VOOR 24UUR NONSTOP DE ROL OP VAN EEN WINKELDIRECTEUR!

Op 20 en 21 februari 2014 lanceerde ELECTRO DEPOT zijn eerste Business Game "ADOPTE 1 JOB". "De originaliteit schuilt in het feit dat de studenten de voorbereiding op de opening van een winkel in exact 24u moeten klaarstomen op de zetel van het bedrijf. (...) Elk team kreeg 4 mappen met alle nodige documenten (...). Exact dezelfde als diegene die door onze teams gebruikt worden in de praktijk. (...) Bovendien kunnen ze rekenen op de hulp van onze coaches: 3 winkeldirecteurs van ELECTRO DEPOT die de volledige 24 UUR aanwezig zijn. Tegelijkertijd kunnen ze 6 experts van de Campus raadplegen in volgende domeinen: HR, logistiek, aankoop, communicatie, expansie en beheer. (...) Tot slot en zonder veel geslapen te hebben, stelt elk team in 20 minuten zijn project voor aan een jury van 8 leden van de Raad van Bestuur

Deelnemende scholen:

 • IESEG - 1ste prijs: een Go Pro per persoon

 • IMMD - 2de prijs: een tablet van Samsung per persoon

 • HEC LIEGE - 3de prijs: een dock I pod per persoon

 • IAE LILLE - Prijs van de jury

 • ESPEME

 • UNIVERSITE DE MONS (UNIVERSITEIT VAN BERGEN)

Volg ons op Facebook

STAGES EN LEERTRAJECTEN

 STAGES EN LEERTRAJECTEN

ELECTRO DEPOT biedt het hele jaar door stages en leertrajecten.
Studenten die met succes een leer-werktraject doorlopen hebben kunnen solliciteren voor de functie van Teamlid of de functie van evolutief teamlid, naargelang de aard van het verkregen diploma.

Studentenjobs

 Studentenjobs

ELECTRO DEPOT opent ook enkele vacatures voor jobstudenten, zowel in de vakantieperiodes als in de loop van het jaar.
Hierdoor kunnen studenten die dat wensen een eerste beroepservaring opdoen. De studentenjobs kunnen ook georganiseerd worden in functie van het tijdsgebruik van de student.

Sluiten
Created by Chapristi
Sluit de banner

« Door verder te gaan met uw navigatie, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om stappen te ondernemen om uw ervaring op de site te verbeteren. Klik hier voor meer informatie »

Ok